Noutăți

Constantine și Missy Elliott într-un mix RUPT

În cadrul concertului de Crăciun Pop Simfonic 4, a răsunat combinația ruptă de piese ,,Get ur freak on,, de Missy Elliott și ,,Constantine, Constantine,, sub interpretarea lui Andrei Glavan, Stela Botez și Alex Calancea Band.

 

Țin minte că ceva ani în urmă mi-a trecut prin cap un gând care zicea așa: ,,ce tare ar fi să cânt cu Alex Calancea Band ceva stilizat astfel încât să fie loc de câteva acorduri la cobză. Ar fi tare îndrăzneață combinația,, și imediat m-am scuturat zicându-mi că e prea mare acest vis, nu, ei sunt cu rock-ul, eu sunt folclorică….ce treabă are una cu alta? Au trecut anii și între timp, trupa a colaborat pe muzică populară cu Orchestra Fraților Advahov și mai mulți interpreți de la noi, făcând cu ei niște piese ce păstrează gustos izul tradițional pe ritmurile chitărilor și a tobelor nebune.

075B4083Odată cu confirmarea pentru a participa la concertul Pop Simfonic 4 alături de Moldovan National Youth Orchestra dirijată de Andriano Marian, a venit și propunerea să cânt cu Alex Calancea și Rupt. Nu-mi venea să cred! Pe bune? Uite cum se întâmplă toate în viață atunci când nici nu te așteptți, tocmai atunci când e momentul cel mai potrivit, tocmai atunci când meriți asta. Am luat-o ca pe un cadou de Anul Nou pentru că a fost o colaborare care mi-a oferit atâta adrenalină, încât eram coplesită de emoții atât la repetiții, cât și pe scenă alături de acești minunați artiști. A fost tare de tot! Fata cu cobza a RUPT alături de Andrei Glavan și Alex Calancea Band. Și ținuta mea este ruptă, port rochie etno-rock de la Rodica Nicov.

075B4068075B4075075B4111075B4096075B4106075B4126

Foto: Ion Pleș Alexandru
Video: Maxim Matveev

Reclame

3 gânduri despre „Constantine și Missy Elliott într-un mix RUPT

  1. Sunt niste baieti remarcabili,fenomenali,foarte buni în arta de a face spectacol,atmosfera,suflu extraordinar în concerte alaturi de GUZ,la fel de bravi ca „ZDOP&ZDUB”,ma bucur pentru realizarea ta,pentru înca un vis&dorinta împlinita…Superb de frumos ce reda acea stare de adrenalina,de a te dezlantui! În viitor sper sa mai ai prilejul de a mai colabora cu acest Band pe piesele tale…Înfaţisarea ta admirabil de frumoasă!…Bravo!

    Apreciază

      1. Nu am confundat pe Andrei,m-am referit la GUZ cel plin de energie ca face spectacole frumoase cu atmosfera placuta si foarte energica cu acel suflu popular stilizat in felul lui înpreuna cu aceasta trupa RUPT acesti baieti Andrei,Alex C.Band cat si orchestra fratii Advahov,vazut si simtit pe viu la concertul de anul trecut 2017 de ziua or.Chisinau si mi-a placut…o amintire frumoasa +momentul tau de exceptie,frumos si admirabil ce îl pastrez cu drag implementat în minte,suflet si inima mea.

        Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s