Noutăți

Fata cu cobza în deschiderea Festivalului Cultural Zilele Basarabiei la Timișoara

În 23 martie curent, am avut ocazia și onoarea să cânt la concertul de deschidere al Festivalului Cultural Zilele Basarabiei la Timișoara, organizat de Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara și Primăria orașului. Am cântat alături de Zdob și Zdub, Nicoleta Nucă și Ansamblul Timișul.

Dedicat centenarului, acest concert a avut loc în centrul orașului Timișoara, în Piața Unirii, pe o scenă mare și cu un sunet calitativ. Au venit mulți studenți basarabeni cu dor de casă, au venit și timișoreni care apreciază cultura și muzica produsă de basarabeni, a venit lumea bună și frumoasă chiar dacă afară era frig și iarna încă își exercita drepturile la sfârșit de martie.

concert timisoaraParticiparea mea la acest eveniment cultural important s-a datorat managerului Adrian Șimon, căruia îi mulțumesc pentru colaborare.

concert-49.jpgAm cunoscut câțiva dintre membrii OSB Timișoara, tineri frumoși și bravo care ne reprezintă zona Basarabiei cu cinste acolo în Banat și au speranțe mari. M-au impresionat prin felul lor de a fi, prin ceea ce fac și prin acest Festival Cultural care s-a desfășurat 5 zile, cu activități culturale frumoase. Le urez succes studenților noștri la Timișoara și le mulțumesc! Mulțumesc și fotografului moldovean Ion Gondobescu pentru fotografii!

concert-47.jpg

Reclame

Un gând despre „Fata cu cobza în deschiderea Festivalului Cultural Zilele Basarabiei la Timișoara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s