Noutăți

Fata cu cobza și Lidia Isac au cântat folclor românesc în Găgăuzia, Republica Moldova

Fata cu cobza și Lidia Isac alături de Dorel Burlacu Band au cântat folclor românesc în două localități unde majoritatea populației este de etnie găgăuză. Publicul cânta odată cu artiștii de pe scenă.

Colajul frumos din piesele folclorice Săraca inima mea și Constantine, Constantine au fost un deliciu pentru publicul numeros venit la concertele organizate de Serghei Orlov și Corneliu Durnescu, în Găgăuzia. Iată cum a fost în video de mai jos.

Constantine, Constantine este un hit folcloric ce nu lipsește de la nici o sărbătoare, de la nici o petrecere privată, de la nici o nuntă sau concert și nici din repertoriul nici unui interpret. Nu contează zona folclorică, peste tot se cântă: Constantine, Constantine… Există chiar și mai multe variante de interpretare a acestui cântec arhicunoscut. Citește aici.

lidia si stela 2Împreună cu Lidia Isac și Dorel Burlacu Band, am încercat să combinăm ușor stilurile muzicale și am creat o nouă interpretare a folclorului. Prima oară am cântat împreună la Sala cu Orgă în cadrul concertului solo al Lidiei Isac, Acoustic Dreams, și s-a bucurat de un succes enorm la public. De aceea, am decis să ducem folclorul pe ritmurile funk și în alte orașe din Republica Moldova. Peste tot publicul a fost minunat, au cântat cu nou și ne-au scăldat în ovații. Mulțumim!
lidia si stela3

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s