Spectacol

O cobză, o ghitară și două voci de Stele

Într-o seară ploiasă de joiul mijlocului de vară, și mai exact, la 28 iunie curent, Fata cu cobza a cântat altfel, alături de Stela Boțan și Dan Bruma, în concertul Arhitecturi Captivante Magic Roof marca National Moldovan Youth Orchestra.

Dacă tot le-a confundat, dirijorul Andriano Marian a decis că ar fi interesant să le coboare pe cele două stele de pe cerul fiecăreia dintre ele, pe o scenă unde ele să strălucească în unison. Terasa Zaxi de pe acoperișul hotelului Radisson Blu și-a primit oaspeții într-o atmosferă romantică, cu vin de la Vinăria de Vale, cu lumânări, ambianță plăcută și muzică de calitate.

IMG_0133După ce pianista Corina Lupașco a încântat cu melodii de Chopin și Debussy, au căzut stelele pe scena improvizată la înălțime. Stela Boțan acompaniată de talentatul ghitarist Dan Bruma a cântat atât de frumos coveruri în engheză și română de ți se făcea pielea de găină. Iar eu, Stela Botez, adică Fata cu cobza, am încercat să reproduc câteva hituri foarte cunoscute românești, și să le interpretez voce-cobză într-un mod mai lejer.  Surpriza serii a fost un duet dintre Stela Botez și Stela Boțan. Publicul a rămas plăcut surprins, iar eu cu Stela, dacă tot suntem două stele confundabile, ne-am propus să mai repetăm această experiență pe viitor, în concerte de fuziune stelară. Iată mai jos o secvență cu piesa Ileană, Ileană interpretată de Stelele Boțan și Botez.

IMG_0057IMG_0141IMG_0157IMG_0462IMG_0492
Fotografii de Dima Iacovlev

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s